חדשות ועדכונים | לימודי אסיה

חדשות ועדכונים

קול קורא - דור העתיד באו״ם

6 מרץ, 2023

רוצים לייצג את הדור הצעיר של ישראל באו"ם?

משרד החוץ וארגון מודל האו"ם בישראל ע"ר (IMUNA) בשיתוף רשות הצעירים במשרד הנגב הגליל והחוסן הלאומי ומפעל הפיס, מציעים לכם הזדמנות ייחודית להיות נציג/ת דור העתיד של ישראל בשנים 2025-2023 (המינוי הינו לשנתיים).

נציג/ת דור העתיד ת/ייצג את ישראל בפורום הצעירים של האו"ם במסגרת העצרת הכללית (GA) ותחת המועצה הכלכלית-חברתית (ECOSOC).

יום קונפוציוס 2022 יוצא לדרך!

27 נובמבר, 2022

החוג ללימודי אסיה ומכון קונפוציוס שמח להזמינכן ל״יום קונפוציוס״ השנתי!

השנה האירוע יהיה בסימן ״כשקונפוציוס ואיינשטיין נפגשים״, ויכלול מגוון פעילויות ייחודיות, הרצאות, והקרנת הסרט ״קונג פו-פנדה״

קורס מטייל מונגוליה 2023

1 אוקטובר, 2022

החוג ללימודי אסיה שמח להציג קורס מטייל חדש, והפעם למונגוליה!

הקורס מיועד לסטודנטים לתואר מוסמך, ד״ר ולתלמידים מצטיינים משנה ג׳. עדיפות תינתן לסטודנטים מהחוגים ללימודי אסיה ולימודי האסלאם והמזה״ת (תלמידים מחוגים אחרים יתקבלו על בסיס מקום פנוי).

הקורס מייחד עצמו בכך שלוקח את הסיור לאזורים לא שגרתיים במונגוליה, כמו מקום הולדתו של צ׳ינגיס ח׳אן בצפון-מזרח מונגוליה.

למידע נוסף:

עמוד 1 קורס מטייל

קורס מטייל לתלנגאנה וסימאנדהרה- 2023

15 ספטמבר, 2022

החוג שמח להציג קורס מטייל חדש לשנה, והפעם לתלנגאנה וסימאנדהרה שבהודו.

הקורס מאפשר הרשמה הן לסטודנטיות/ים והן לקהל הרחב (עם השתדלות לעדיפות תלמידי/ות מדור הודו ואינדונזיה).

הרשמה:

סטודנטיות/ים: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScWQn8ssTuV8h.../viewform

הרצאת פרופ׳ ריצ׳י בקמפוס

ביקור פרופ׳ רונית ריצ׳י באינדונזיה והרצתה בקמפוס של ISIF

23 אוגוסט, 2022

החודש פרופ׳ רונית ריצ׳י ביקרה באינדונזיה והרצתה בקמפוס של ISIF

המוסד Institut Studi Islam Fahmina הינו מוסד אקדמי בעיר צ׳ירבון במערב ג׳אווה. למרות היעדר יחסים דיפלומטיים בין ישראל ואינדונזיה היא הוצגה כאורחת מהאוניברסיטה העברית, מה ששימח אותה מאוד.

קול קורא לסמינר מצטיינים - מדור יפן 2022

30 ינואר, 2022

קורס מספר 46618

פרופ' ניסים אוטמזגין, פרופ' ריימונד יממוטו

מתרגלת: גב' קרן זוהר

סמינר המצטיינים התשיעי של מדור יפן יעסוק בצבא היפני, בתמורות שחלו בו לאורך ההיסטוריה המודרנית ובמעמדו בחברה כיום. בסמינר נדון באופן מעמיק בהיבטים הפוליטיים, החברתיים, והתרבותיים של הצבא ביפן. נלמד על שינויים במעמדו בתקופה שלאחר מלחמת העולם השנייה, על היחס המשתנה של החברה האזרחית כלפיו, ועל האסטרטגיות בהן הצבא נוקט על מנת לשכנע את החברה בנחיצותו.