לוח שנה

א ב ג ד ה ו ש

חדשות ועדכונים

מלגות ללימודים בטאיוואן

ההרשמה למלגות טאיוואן החלה!
מלגת Taiwan Scholarship ללימודי תואר שני הכוללים מלגת שכר לימוד בהיקף של עד כ1250$ לשנה ומלגה חודשית של כ625$ לחודש במשך שנתיים
ומלגת Huayu ללימודי סינית בהיקף של עד כ780$ לחודש לתקופה של בין 6 ל-12 חודשים.

קול קורא לחילופי סטודנטים בקוריאה לאוניברסיטת Hankuk University of Foreign Studies

תכנית חילופי סטודנטים עם

Hankuk University, Korea

לשנת תשפ"ב - 2021/2022 לתלמידי הפקולטה למדעי הרוח

תנאי הגשת מועמדות:

סטודנט לתואר בוגר שנה ב' בשנה"ל תשפ"א – בתנאי שיוותרו לו מינימום 10 נ"זים בשנת הלימודים תשפ"ב.

סטודנט שנה ג' לתואר בוגר המתעתד להתחיל לימודי מוסמך בתשפ"ב – בכפוף לאישור החוג מראש. - סטודנט לתואר מוסמך בשנה"ל תשפ"א – בכפוף לאישור החוג מראש. - דוקטורנטים בשלבים השונים. ממוצע ציונים כללי – 80 ומעלה.

‏ חילופי סטודנטים - אוניברסיטת קנסאיי גאידאיי

חילופי סטודנטים

אוניברסיטת קנסאיי גאידאיי (יפן)

במסגרת שיתוף פעולה מיוחד, החוג ללימודי אסיה באוניברסיטה העברית בירושלים מציע לשני תלמידים/ות מצטיינים/ות לנסוע ללימודים ביפן במשך שנה.

הלימודים הם באוניברסיטת קנסאיי גאידאיי, שנמצאת במיקום אידיאלי, בין קיוטו לאוסקה, בתכנית בינלאומית מרתקת שמשלבת לימוד אינטנסיבי של השפה היפנית לצד קורסי בחירה בתחום ההיסטוריה, הממשל, החברה והתרבות ביפן ובאסיה.

מלגות MEXT 2021

שגרירות יפן מתחילה תהליך בחירת המועמדים למלגה של מקסט, מלגה של שנה ללימודי שפה יפנית ותרבות.

שימו לב:

התוכנית המלגה זו מיועדת רק לסטודנטים בתואר ראשון שלומדים בחוגים ללימודי אסיה/מזרח אסיה באוניברסיטאות.

וגם, מיכוון שלאחר הלימודים ביפן חייבים לחזור ללימודיהם בתואר ראשון, התוכנית מיועדת בעיקר לסטודנטים בשנה השנייה בתואר ראשון.

-          מועד אחרון להגשת הטספים:  28 בינואר, 2021.

הרצאה עם שגרירת ישראל בסין - אירית בן-אבא

החוג ללימודי אסיה, מרכז פריברג ללימודי מזרח אסיה ומכון קונפוציוס באוניברסיטה העברית

מזמינים את תלמידי החוג ללימודי אסיה להרצאת כבוד השגרירה אירית בן-אבא (השגרירה הנכנסת של ישראל בסין) בנושא

ברכות חמות לראשת החוג שלנו פרופ' רונית ריצ'י לרגל קבלת פרופסור מן המניין!

החוג ללימודי אסיה

מוריו ותלמידיו

שמחים וגאים לברך את  חברתנו

פרופ' רונית ריצ'י

ראשת החוג

לרגל קבלת דרגת פרופסור מן המניין

מפגש חוגי לגבי תוכניות חילופי תלמידים בתשפ״ב

שמעתם/ן כבר על התוכנית לחילופי סטודנטים?

רוצים לדעת עוד מידע לפני סגירת ההרשמה?

החוג ללימודי אסיה מזמין אתכם/ן למפגש חוגי לגבי תוכניות חילופי תלמידים בתשפ״ב

כידוע, ישנן אפשרויות מגוונות ליציאה לחילופי תלמידים במדינות אסיה השונות וכן באוניברסיטאות במקומות אחרים בעולם וזו יכולה להיות חוויה נהדרת, מבחינה אקדמית ואישית.

לפני קבלת ההחלטה האם לפנות לתכונית בחו״ל חשוב ביותר להיות מודעים/ות לכל ההיבטים של נסיעה כזו - מה צריך לעשות לפני, תוך כדי, וגם כששבים לארץ וללימודים בחוג.