לוח שנה

א ב ג ד ה ו ש

חדשות ועדכונים

ברכות לד״ר אירה ליאן ולד״ר אביתר שולמן לרגל זכייתם במענקי "הקרן הלאומית למדע" - ISF לשנת תשפ"ב

2 אוגוסט, 2021

החוג ללימודי אסיה רוצה לברך את ד״ר אירה ליאן וד״ר אביתר שולמן לרגל זכייתם במענקי "הקרן הלאומית למדע" - ISF לשנת תשפ"ב.

ד״ר אירה ליאן זכתה במענק זה על מחקרה -

בשם החדשנות: לגיטימיות, ריגול תעשייתי ומיתוג לאומי ב"מלחמת הפטנטים" של אפל מול סמסונג

ד״ר אביתר שולמן זכה במענק זה על מחקרו -

שיטות ליצירת כתב קודש בודהיסטי

Tenure Track Position in Korean Studies

21 יולי, 2021

The Department of Asian Studies at the Hebrew University of Jerusalem invites applications for a tenure-track position (open rank) in Korean Studies. Candidates specializing in all research fields within Korean Studies are welcome to apply. Preference will be given to a specialization in the premodern era.

For further details, please contact the Head of the Department, Prof. Ronit Ricci at: ronit.ricci@mail.huji.ac.il

⁨קול קורא לרכז לפריברג⁩

12 יולי, 2021

למרכז פריברג ללימודי מזרח אסיה דרוש/ה רכז/ת אדמיניסטרטיבי/ת

# היקף התפקיד: עד 50 שעות בחודש, לפי שכר סטודנט.
# מהות התפקיד: ארגון מנהלי של פעילויות ואירועים של המרכז; תחזוקת האתר של המרכז ורשימת התפוצה שלו; הפקת ידיעון (ניוזלטר) שנתי; קשר עם תלמידי/ת פוסט-דוקטורט.

# דרישות התפקיד: תלמיד/ת החוג ללימודי אסיה; יכולת אירגונית ומנהלית; יזמות; קשרי אנוש טובים; ידע טוב באנגלית (כולל כתיבה); שליטה באינטרנט; נוכחות בהר הצופים.

יכולת להתחייב לשנתיים יתרון
# תחילת עבודה ספטמבר 2021 (בתיאום עם המועמד/ת. במידת האפשר התחלת חפיפה לפני כן).

אירוע סיום שנה חוגי

21 יוני, 2021

מתרגשים להפגש פנים אל פנים לאירוע סוף השנה של החוג שלנו

יום רביעי ה23.6 בשעה 18:00

אולם 300 - גוש 8 רוח

ברכות על מינוי פרופ׳ ניסים אוטמזגין לדיקן הפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטה העברית

21 יוני, 2021

החוג ללימודי אסיה מתרגש לבשר על מינוי פרופ׳ ניסים אוטמזגין לדיקן הפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטה העברית,

ניסים מכהן כיום כראש המכון ללימודי אסיה ואפריקה ומהווה עמוד תווך מרכזי בחוג ובמדור יפן כבר למעלה מעשור.

אנחנו בטוחים שניסים יצלח להגשים את חזונו ולהצעיד את מדעי הרוח באוניברסיטה העברית קדימה.

בהצלחה בכל!