לוח שנה

חדשות ועדכונים

גבולות פתוחים לספרות ואמנויות הבמה האדיוואסיות והדליתיות

2 דצמבר, 2021

מדור הודו ואינדונזיה באוניברסיטה העברית בירושלים שמח להזמינכם למפגש הראשון של שנת הלימודים 2021-22 של הסדנה הבינלאומית

"גבולות פתוחים לספרות ואמנויות הבמה האדיוואסיות והדליתיות" שיתקיים

ביום שני, ה-13 לדצמבר בשעה 14.30

Academic Skills Workshops

8 נובמבר, 2021

Postdoctoral fellows & graduate students at the Department of Asian Studies, The Hebrew University are invited to join

Academic Skills Workshops

December 12, 19, 26,

Sundays 10:30-12:00,

Mt. Scopus

December 12: The Journal Article, from Abstract to R&R

Dec 19: Grant Writing

Dec 26: Book Publication in Academia

פרופ׳ יורי פינס זכה בפרס פולונסקי ליצירתיות ומקוריות במדעי הרוח לשנת 2021

18 אוקטובר, 2021

קהילת החוג מברכת מקרב לב את פרופ׳ יורי פינס

על זכייתו בפרס פולונסקי ליצירתיות ומקוריות במדעי הרוח לשנת 2021.

הפרס ניתן לפרופ׳ פינס על ספרו

Zhou History Unearthed: The Bamboo Manuscript Xinian and Early Chinese Historiography. New York: Columbia University Press, 2020.

יישר כוח ומזל טוב!

ברכות לד״ר אירה ליאן ולד״ר אביתר שולמן לרגל זכייתם במענקי "הקרן הלאומית למדע" - ISF לשנת תשפ"ב

2 אוגוסט, 2021

החוג ללימודי אסיה רוצה לברך את ד״ר אירה ליאן וד״ר אביתר שולמן לרגל זכייתם במענקי "הקרן הלאומית למדע" - ISF לשנת תשפ"ב.

ד״ר אירה ליאן זכתה במענק זה על מחקרה -

בשם החדשנות: לגיטימיות, ריגול תעשייתי ומיתוג לאומי ב"מלחמת הפטנטים" של אפל מול סמסונג

ד״ר אביתר שולמן זכה במענק זה על מחקרו -

שיטות ליצירת כתב קודש בודהיסטי

Tenure Track Position in Korean Studies

21 יולי, 2021

The Department of Asian Studies at the Hebrew University of Jerusalem invites applications for a tenure-track position (open rank) in Korean Studies. Candidates specializing in all research fields within Korean Studies are welcome to apply. Preference will be given to a specialization in the premodern era.

For further details, please contact the Head of the Department, Prof. Ronit Ricci at: ronit.ricci@mail.huji.ac.il

⁨קול קורא לרכז לפריברג⁩

12 יולי, 2021

למרכז פריברג ללימודי מזרח אסיה דרוש/ה רכז/ת אדמיניסטרטיבי/ת

# היקף התפקיד: עד 50 שעות בחודש, לפי שכר סטודנט.
# מהות התפקיד: ארגון מנהלי של פעילויות ואירועים של המרכז; תחזוקת האתר של המרכז ורשימת התפוצה שלו; הפקת ידיעון (ניוזלטר) שנתי; קשר עם תלמידי/ת פוסט-דוקטורט.

# דרישות התפקיד: תלמיד/ת החוג ללימודי אסיה; יכולת אירגונית ומנהלית; יזמות; קשרי אנוש טובים; ידע טוב באנגלית (כולל כתיבה); שליטה באינטרנט; נוכחות בהר הצופים.

יכולת להתחייב לשנתיים יתרון
# תחילת עבודה ספטמבר 2021 (בתיאום עם המועמד/ת. במידת האפשר התחלת חפיפה לפני כן).