מלגות תואר בוגר - מדור קוריאה

תחרות הנאומים בשפה הקוריאנית

מדי שנה נערכת תחרות נאומים בשפה הקוריאנית לסטודנטים הלומדים את השפה באוניברסיטאות ובמרכז לתרבות קוריאה.

פרסים מחולקים לזוכים בכל אחת מן הרמות המשתתפות.

לפרטים נוספים על תחרות הנאומים של 2017 ראו קובץ מצורף

קול קורא לתחרות קידום לימודי קוריאה

מרץ 29, 2017

Students of the Hebrew University of Jerusalem are invited to submit a proposal (up to 5 pages in Hebrew or English) to promote Korean Studies in Israel. Those who pass the first stage of evaluation are expected to present their proposals at the final stage of the competition during Korea Week on June 4-8, 2017. Three winners will receive scholarships of 300$ (1st place), 200$ (2nd place) and 100$ (3rd place). The winners have to submit original and creative ideas to expose Israeli students to Korean culture, language, history and society.

פרסי סוף השנה

בטקס לציון סוף שנת הלימודים מחלק החוג ללימודי אסיה פרסי הוקרה סמליים לתלמידים שהוכיחו הצטיינות בלימודים, מעורבות בחיי החוג ובפרויקטים שאורגנו על ידי החוג במהלך השנה.

מלגות ללימודים בקוריאה

ממשלת קוריאה הדרומית מעניקה מלגות ללימודי מוסמך ודוקטורט באוניברסיטאות בקוריאה. זוהי הזדמנות מצויינת לתלמידים/ות מצטיינים המעוניינים להעמיק את לימודיהם בתחום. מתעניינים/ות אנא פנו במהירות לד"ר רי (באנגלית) במייל: jooyeon.rhee@mail.huji.ac.il