מלגות תואר בוגר - מדור סין | לימודי אסיה

מלגות תואר בוגר - מדור סין

מלגות פולנסקי לשנת 2023-4

מדור סין בחוג ללימודי אסיה שמח להציע שתי מלגות הצטיינות לתלמידי.ות החוג ללימודי אסיה העתידים.ות להתחיל בלימודי תואר שני מחקרי בלימודי סין בשנת הלימודים תשפ"ד.

המלגות במימון קרן פולונסקי וקרן גוטווירט הן בסך של עד 45,000 ש"ח לשנה, ויינתנו למשך שנתיים לכל היותר (תשפ"ד-תשפ"ה).

המלגות יינתנו על סמך מצוינות אקדמית. המלגה לשנה השנייה (תשפ"ה) מותנית בהגשת דו"ח התקדמות בתום השנה הראשונה (אוגוסט 2024) ואישורו ע"י מורי.ות מדור סין.

לפרטים נוספים יש להוריד את הקבצים להלן:

China Middle East] Scholarship for Non-Chinese Students at Xiamen University in China]

Xiamen University is now accepting application for the 2017 Fujian Provincial Government Scholarships which is open for all Non-Chinese Students. Fujian Government set up scholarships for exceptional international students in undergraduate, master’s or doctoral programmes. Xiamen University is the first university in China founded by overseas Chinese.

קרא עוד

Benefits

The scholarships cover tuition, accommodation fee and cost of course materials for one academic year.

Eligibilities

Applicants must be non-Chinese citizens in good health.

Educational background and age limits:

* Applicants for bachelor’s degree studies must have a high school diploma and be under the age of 30.

* Applicants for master’s degree studies must have a bachelor’s degree and be under the age of 35.

* Applicants for doctoral degree studies must have a master’s degree and be under the age of 40.

Eligible Regions: Open for All (non-Chinese)

קראו פחות

מלגות קונפוציוס

15 מרץ, 2017

כמדי שנה יעניק מכון קונפוציוס באוניברסיטה העברית לתלמידי השפה הסינית מלגות שונות ללימודים בסין. שימו לב! ועדת המלגות של החוג ללימודי אסיה ומכון קונפוציוס ייבחרו על מי להמליץ למלגות, אך האישור הסופי לקבלת המלגות יינתן על ידי החאן-באן.

לפרטים נופסים ראו קובץ מצורף

מלגות קונפוציוס

לפרטים ראו קובץ מצורף

מלגות טייוואן וחואה-יו

מצ"ב כל הפרטים, הטפסים וההקצאות למלגות השנה (מלגה Taiwan Scholarship ללימודים מתקדמים ומלגה Huayu ללימודי סינית).

המעוניינים יש לשלוח לנו במרוכז את המלצותיכם עם טפסים מלאים לבקשת המלגה הרצויה, רשימת ציונים באנגלית וצילום דרכון. כרגע אין עדיין צורך למלא את טופס האישור הרפואי.

ההרשמה פתוחה עד ה-16 במרץ.

מלגות לימודים בטייוואן

מיועדות לבעלי תואר ראשון במדור סין.

משרד החינוך של טייוואן מעניק כל שנה שתי מלגות לימודים בטיוואן. מלגה אחת, לשנת לימודים אקדמית אחת, מיועדת להשתלמות בשפה הסינית; מלגה אחרת מיועדת ללימודי תואר שני במוסד אקדמי בטייוואן והיא מלגה לפרק זמן של שנתיים-שלוש. המעוניינים להתמודד על מלגות אלה יפנו, באמצעות מזכירות החוג ללימודי אסיה, אל הנציגות הכלכלית-תרבותית של טאיפה בתל-אביב. על כל מועמד/ת להירשם במזכירות החוג ללימודי אסיה.

פרסי סוף השנה

בטקס לציון סוף שנת הלימודים מחלק החוג ללימודי אסיה פרסי הוקרה סמליים לתלמידים שהוכיחו הצטיינות בלימודים, מעורבות בחיי החוג ובפרויקטים שאורגנו על ידי החוג במהלך השנה.

קרא עוד
הזוכים בפרסי ההוקרה של סוף השנה נבחרים על ידי ועדת המלגות של החוג.

קראו פחות

פרס לימודים על שם רותם אגבר ז"ל

שלושה פרסי לימודים לתלמידים הראויים לכך מוענקים על ידי משפחת אגבר לזכר בנם, רותם אגבר ז"ל, בוגר החוג במדור סין, אשר נפל בעת שירותו הצבאי. הפרסים ע"ש רותם אגבר מוענקים בטקס המתקיים בתחילת הסמסטר השני של שנת הלימודים.

אל אתר ההנצחה הרשמי לזכרו של רותם אגבר ז"ל

מלגת לימודים בסין מטעם ממשלת סין

בכל שנה מוענקת מלגה אחת לפחות לסטודנט/ית בוגר/ת החוג במדור סין ללימודים במוסד אקדמי בסין למשך שנה. להגשת מועמדות יש להירשם במזכירות החוג ללימודי אסיה וליצור קשר עם נספח החינוך בשגרירות סין.

מלגות ממשלת סין לשנת הלימודים 2017/2018:

מצורף קול קורא המתייחס למלגות שגרירות סין ומלגות מטעם משרד החוץ.

להלן מספר הנחיות מטעם החוג טרם פנייתכם למשרד הבינלאומי:

מלגות משרד החוץ

זכאים להגיש מועמדות  למלגות משרד החוץ רק תלמידים שכבר יש להם תואר ראשון.

מלגות לימודים בטייוואן

מיועדות לבעלי תואר ראשון במדור סין.