מלגות מוסמך - מדור הודו-אינדונזיה | לימודי אסיה

מלגות מוסמך - מדור הודו-אינדונזיה

קול קורא למלגות לתארים שני ושלישי בלימודי בודהיזם

המדור ללימודי הודו ואינדונזיה, החוג ללימודי אסיה והחוג למדע הדתות באוניברסיטה עברית שמחים להודיע על חלוקת מלגות בלימודי בודהיזם (Buddhist Studies) לתואר שני באוניברסיטה. כל תלמיד/ה העורך/ת מחקר בנושא הקשור באופן אמיץ בבודהיזם מכל סוג שהוא רשאי/ת לפנות. יחולקו בין שתיים לשלוש מלגות בסכום של עד שלושת אלפים ₪ לחודש לכל מלגה. המלגות יוענקו לשנה או לשנתיים בהתאם לשלב המחקרי של המועמד/ת ויחולקו על-סמך מצוינות אקדמית ויצירתיות מחקרית.

מועד ההגשה עד יום רביעי, 31.10.2018.

מלגות מטעם קרן קיינטסה לתלמידים מתקדמים בתחום הבודהיזם

קרן קיינטסה (Khyentse Foundation), מייסודו של המורה הטיבטי דזונגסאר קיינטסה רינפוצ'ה (Dzongsar Khyentse Rinpoche) מעניקה מלגות מחקר לתלמידי מ.א ודוקטורט באוניברסיטה העברית. הפרסים ניתנים ביחס לערך המחקר ולמצוינות האקדמית של המועמד. לפרטים ראו –

פרסי סוף שנה - מדור הודו ואינדונזיה

בטקס לציון סוף שנת הלימודים מחלק החוג ללימודי אסיה פרסי הוקרה סמליים לתלמידים שהוכיחו הצטיינות בלימודים, מעורבות בחיי החוג ובפרויקטים שאורגנו על ידי החוג במהלך השנה. הזוכים בפרסי ההוקרה של סוף השנה נבחרים על ידי ועדת המלגות של החוג.

מלגות מטעם ממשלת הודו

Government of India is offering scholarships to Israeli nationals to pursue courses from Undergraduate studies to Post-doctoral studies across various disciplines (except MBBS,MD,MS and BDS) across 140 Indian Universities/Institutes in India. These are full scholarships which offer living allowance, house rent allowance, contingeny grant, medical benefits etc.