קורס המתמחים בחוג | לימודי אסיה

קורס המתמחים בחוג

13 אוקטובר, 2020

קורס המתמחים מגיע לחוג ללימודי אסיה!

(לתלמידי/ות שנים ב׳ וג׳ בחוג)

שאלתם את עצמכם פעם אז מה עושים עם הלימודים בחוג?

הנה התשובה: קורס אשר ישלב למידה של תהליכים עכשוויים במדינות אסיה עם התמחות מעשית בחברות ובארגונים שונים.

הקורס ישלב למידה של תהליכים עכשוויים במדינות אסיה עם התמחות מעשית בחברות ובארגונים שונים הקשורים לאסיה.

הקורס יכלול שני מרכיבים עיקריים:

מרכיב עיוני – אשר יעסוק במערכת הקשרים המסתעפת בין ישראל ואסיה, תחומי העניין העכשוויים והעתידים, הגישות השונות להבנת המתרחש במדינות אסיה, והכרות מעמיקה עם השחקנים המרכזים התחום

ומרכיב מעשי – התנסות מעשית שתביא לידי ביטוי את הנלמד ותאפשר לסטודנטים להיפגש עם חברות ויזמים הפעילים בשוק האסייתי, להשתלם בחברות עסקיות, ארגונים ממשלתיים וגופים ציבוריים.

הקורס הוא קורס של 4 נ"ז, מפגשי הקורס יתקיימו במועדים שיקבעו בהמשך על בסיס דו שבועי, וגם יחייב 120 שעות של התמחות במהלך השנה.

כתוצאה מנסיבות שאינו תלויות בנו, אנו נאלצים לבצע את תהליך ההרשמה והמיון לקורס באופן מידי ומהיר. לכן נבקש ממי שמעוניין להשתתף לשלוח לד"ר דרור קוכן (dror.kochan@mail.huji.ac.il) מייל עד יום חמישי (15/10/2020).

חשוב לציין כי מספר המקומות בקורס מוגבל

המייל צריך להכיל שלושה קבצים: 1) גיליון ציונים עדכני (כזה שאתם יכולים להפיק לבד ממערכת התלמידים), 2) שתיים-שלוש פסקאות עם רקע על עצמכם ומה הייתם רוצים להשיג מהשתתפות בקורס כזה 3) קורות חיים (עמוד אחד).

המועמדים הסופיים יוזמנו לראיון (בזום) בתחילת השבוע הראשון ללימודים (בתאום מראש), ותשובות תינתנה עד ה 23/10/2020.

לשאלות ניתן לפנות ל ד"ר דרור קוכן במייל (dror.kochan@mail.huji.ac.il)