check
קול קורא לחילופי סטודנטים בקוריאה לאוניברסיטת Hankuk University of Foreign Studies | לימודי אסיה

1 פברואר, 2021

תכנית חילופי סטודנטים עם

Hankuk University, Korea

לשנת תשפ"ב - 2021/2022 לתלמידי הפקולטה למדעי הרוח

תנאי הגשת מועמדות:

סטודנט לתואר בוגר שנה ב' בשנה"ל תשפ"א – בתנאי שיוותרו לו מינימום 10 נ"זים בשנת הלימודים תשפ"ב.

סטודנט שנה ג' לתואר בוגר המתעתד להתחיל לימודי מוסמך בתשפ"ב – בכפוף לאישור החוג מראש. - סטודנט לתואר מוסמך בשנה"ל תשפ"א – בכפוף לאישור החוג מראש. - דוקטורנטים בשלבים השונים. ממוצע ציונים כללי – 80 ומעלה.

מועמדותם של סטודנטים שיעברו את השיפוט הפנים-פקולטטי ויבחרו לתוכנית החילופים תועבר ל-Hankuk University להמשך הליך הקבלה. אישור הקבלה הסופי יינתן על ידי המוסד המארח.

את הבקשות יש להגיש למשרד הבינלאומי של הפקולטה למדעי הרוח בדוא"ל, כקובץ PDF אחד, לכתובת: hum_international@savion.huji.ac.il בכותרת המייל נא לכתוב: "הגשת מועמדות לתכניות חילופי סטודנטים Hankuk University" ולא יאוחר מהתאריך ה-18.2.2021