מחקר וקהילה

זכייתו של פרופ' דוד שולמן במענק ERC

פברואר 28, 2018

החוג ללימודי אסיה מברך את פרופ' דוד שולמן ממדור הודו ואינדונזיה על זכייתו במענק המחקר היוקרתי ERC על הפרוייקט "The New Ecology of Expressive Modes in Early Modern South India"!

פרופ' שולמן הינו החוקר השני בחוג ללימודי אסיה אשר מקבל את מענק ה-ERC היוקרתי, אחרי פרופ' מיכל בירן.

להלן תיאור קצר של תוכנו של הפרוייקט -

תמונות ממופע Arirang II

פברואר 14, 2018

מצורפות תמונות ממופע Arirang II אשר התקיים ב-05/02/2018 בקמפוס הר הצופים של האוניברסיטה העברית! מוזמנים להתרשם מהאירוע.

חדשות נוספות

החוג בקהילה

צרו קשר

טלפון: 02-5883648

פקס: 02-5880326

דוא"ל: eastasia@savion.huji.ac.il

שעות קבלה:
ימי ראשון: 11:00-14:00
ימי שני עד חמישי: 10:00-13:00

חדר: 4501
מזכירת החוג: גב' כנרת לוי

ספרית המנגה של החוג ללימודי אסיה

לאחרונה רכשנו כ- 200 ספרי מנגה שעוסקים בהיסטוריה יפנית, כולל סדרות של אמני מנגה יפנים מפורסמים כגון טזוקה אוסמו, מיזוקי שיגרו ונקזאווה קייג'י. האוסף הוא עבור הסטודנטים, על לעודד אותם לקרוא יותר על יפן ותרבותה וליצור קהילה לימודית שוקקת. בשנים הקרובות אנו מתכננים להציע קורס על מנגה והיסטוריה ביפן אשר בו יעשה שימוש נרחב בספרים שבאוסף.

הספריה ממוקמת בספריית האוניברסיטה, בצמוד לאוסף האסייתי.

לפרטים נוספים אנא כתבו ל: asiamangalibrary@gmail.com או לadnivi@gmail.com

לדף הפייסבוק של הספריה לחצו כאן